- Home
- Diensten
- Payrolling
- Paystaff
-
HRM diensten
- HRM app
- HRM op maat
- HRM diensten — hrm op maat - Externe vertrouwenspersoon voor jouw bedrijf
- HRM diensten — hrm op maat - Verzuimmanagement
- HRM diensten — hrm op maat - NewU - Vitaliteitsprogramma
- HRM diensten — hrm op maat - Juridische ondersteuning
- HRM diensten — hrm op maat - Werving en selectie
- HRM diensten — hrm op maat - coaching
- Trainingen
- Assessments
- HRM diensten - assessments - ppa test
- Leiderschapspotentieel
- HRM diensten - assessments - Emotionele Intelligentie Analyse
- HRM diensten - assessments - Leervermogen
- HRM diensten - assessments - Functieprofilering
- HRM diensten - assessments - 360 graden feedback
- HRM diensten - assessments - mapstell
- HRM diensten - assessments - disc
- HRM diensten - Slim Subsidie
- HRM diensten — Meldpagina vertrouwenspersoon
- Voor jou
- Kennisbank
-
Wet- en regelgeving
- Schijnzelfstandigheid bij ZZP'ers
- Personeel aannemen - van ondernemer naar werkgever
- Wat kost personeel? Alle kosten in kaart gebracht!
- Horeca cao
- Lonen horeca - loonschalen en minimumloon
- Werken op feestdagen in de horeca
- Uitleg loonstrook
- Horeca schalen
- Jaaropgave
- Loonbelasting
- Vakantiegeld
- Sociale werkgeverslasten
- Bruto-netto uurloon
- Vakantiedagen (verlofuren)
- Arbeidsverleden
- Nulurencontract
- Minimaal 3 uur per oproep
- Vakkrachten
- Vakantiekrachten
- Ziekteverzuim (terugdringen)
- Ouderschapsverlof
- ATV-dagen
- ADV-dagen
- Arbeidstijdenwet
- Arbeid door kinderen en jongeren (in de horeca)
- Flexibel verlonen
- Horecaonderneming starten
- Rookverbod horeca
- Hygiëne in de horeca
- Horeca hygiëne code (HACCP)
- Administratie horeca
- WAB - Wet arbeidsmarkt in balans
- Payroll
- HRM
-
Blogs
- Arbeidsinspectie gaat vanaf zomer 2025 strenger controleren binnen horeca
- Hoge werkdruk en grote risico’s door tekort aan salarisadministrateurs
- Kolibrie gaat een stap verder
- Koppel jouw personeelsplanning eenvoudig aan Kolibrie Online!
- ZZP’er of schijnzelfstandigheid?
- Heb jij jouw HACCP op orde? In 4 stappen naar een voedselveilig hygiëneproces!
- Dit hoef je niet meer te doen als je jouw salarisadministratie gaat uitbesteden (en deze 4 dingen blijf je wel zelf doen)
- 2 verschillen tussen uitzenden en payrolling (én twee extra mogelijkheden)
- De Wet Transparante en Voorspelbare Arbeidsvoorwaarden gaat per 1 augustus 2022 in en deze 4 punten moet je weten
- Hoe ziet de toekomst van de theatersector eruit? 3 ontwikkelingen!
- Zelfwaardering brengt je werkgeluk
- Waarom payroll een goed idee is (en wanneer zéker niet)
- 5 redenen waarom Kolibrie jou gaat helpen bij de opstart van jouw horecaonderneming!
- De 4 meest voorkomende vooroordelen over payroll
- Zo zorg je ervoor dat personeel bij jou wil werken
- Terug op de planken en op naar hybride theaters!
- Kolibrie geeft je medewerkers een gedragsanalyse
- Zo ga je om met verzuim door corona
- 6 tips om je terras coronaproof te maken
- Weigert een gast een mondkapje te dragen? Zo train je je personeel om daarmee om te gaan!
- Stappenplan: Zo trek jij (nu) goed horecapersoneel naar je toe!
- 8 tips om je social media kanalen te blijven vullen
- Dit is wat succesvolle horecabedrijven doen om het hoofd boven water te houden
- Horeca is economie in het klein
- Samen de weg zoeken
- Ze komen terug!
- Teamspirit, ook nu!
- Kritiek belonen
- Verandering als enige constante
- Heb het lef om jezelf kwetsbaar op te stellen
- On-the-go
- Concurreren met tijd
- Vertel hoe gaaf het is!
- Speciaalbier: doe-het-nu!
- Zwemmen doe je samen
- Stamtafel
- Leren à la Netflix
- Ze snappen het niet
-
Wet- en regelgeving
- Over ons
- Bereken tarief
- Nieuws
- Werken Bij
- Contact
- Payroll for dutch employees
- FAQ
- Cookies
- Privacy
- Disclaimer
- Uitzenden
- infographics
- Infographic afmelding instanties
- Infographic Je medewerkers behouden in 5 stappen
- Noodzaak van een vertrouwenspersoon
- Is payroll voor jou geschikt?
- Hoeveel tijd kun je per week besparen met Kolibrie?
- Infographic Checklist Schijnzelfstandigheid
- Checklist voor de inzet van oproep- of seizoenscontracten
- Wat kost een horeca medewerker?
- Wat zijn de verschillen tussen een payrollcontract, uitzendcontract of contract in eigen beheer?
- downloads
- Referenties
- Red Bull
- De Huismeesters
- De Huismeesters
- Stadsschouwburg De Harmonie
- Café de Pompier
- De Huismeesters
- Vd Valk Gilze-Tilburg
- Van Asch Horeca
- Subway
- De Vergulde Vos
- Van der Valk
- Heuvel 15
- Willem de Boer
- Arnhems Meisje
- Café Jack's
- Krisje aan de haven
- Couscousbar
- Paviljoen Grand Plage
- Denver
- Het Hooihuis