- Home
- Payroll
- HRM
- Salarisadministratie
- Voor jou
- Kennisbank
-
Wet- en regelgeving
- Personeel aannemen - van ondernemer naar werkgever
- Wat kost personeel? Alle kosten in kaart gebracht!
- Horeca cao
- Lonen horeca - loonschalen en minimumloon
- Werken op feestdagen in de horeca
- Uitleg loonstrook
- Horeca schalen
- Jaaropgave
- Loonbelasting
- Vakantiegeld
- Sociale werkgeverslasten
- Bruto-netto uurloon
- Vakantiedagen (verlofuren)
- Arbeidsverleden
- Nulurencontract
- Minimaal 3 uur per oproep
- Vakkrachten
- Vakantiekrachten
- Ziekteverzuim (terugdringen)
- Ouderschapsverlof
- ATV-dagen
- ADV-dagen
- Arbeidstijdenwet
- Arbeid door kinderen en jongeren (in de horeca)
- Flexibel verlonen
- Horecaonderneming starten
- Rookverbod horeca
- Hygiëne in de horeca
- Horeca hygiëne code (HACCP)
- Administratie horeca
- WAB - Wet arbeidsmarkt in balans
- Corona
- Payroll
- HRM
-
Blogs
- Kolibrie gaat een stap verder
- Koppel jouw personeelsplanning eenvoudig aan Kolibrie Online!
- ZZP’er of schijnzelfstandigheid?
- Heb jij jouw HACCP op orde? In 4 stappen naar een voedselveilig hygiëneproces!
- Dit hoef je niet meer te doen als je jouw salarisadministratie gaat uitbesteden (en deze 4 dingen blijf je wel zelf doen)
- 2 verschillen tussen uitzenden en payrolling (én twee extra mogelijkheden)
- De Wet Transparante en Voorspelbare Arbeidsvoorwaarden gaat per 1 augustus 2022 in en deze 4 punten moet je weten
- Hoe ziet de toekomst van de theatersector eruit? 3 ontwikkelingen!
- Zelfwaardering brengt je werkgeluk
- Waarom payroll een goed idee is (en wanneer zéker niet)
- 5 redenen waarom Kolibrie jou gaat helpen bij de opstart van jouw horecaonderneming!
- De 4 meest voorkomende vooroordelen over payroll
- Zo zorg je ervoor dat personeel bij jou wil werken
- Terug op de planken en op naar hybride theaters!
- Kolibrie geeft je medewerkers een gedragsanalyse
- Zo ga je om met verzuim door corona
- 6 tips om je terras coronaproof te maken
- Weigert een gast een mondkapje te dragen? Zo train je je personeel om daarmee om te gaan!
- Stappenplan: Zo trek jij (nu) goed horecapersoneel naar je toe!
- 8 tips om je social media kanalen te blijven vullen
- Dit is wat succesvolle horecabedrijven doen om het hoofd boven water te houden
- Horeca is economie in het klein
- Samen de weg zoeken
- Ze komen terug!
- Teamspirit, ook nu!
- Kritiek belonen
- Verandering als enige constante
- Heb het lef om jezelf kwetsbaar op te stellen
- On-the-go
- Concurreren met tijd
- Vertel hoe gaaf het is!
- Speciaalbier: doe-het-nu!
- Zwemmen doe je samen
- Stamtafel
- Leren à la Netflix
- Ze snappen het niet
-
Wet- en regelgeving
- Over ons