Dankzij Kolibrie heb ik na de pandemie al mijn medewerkers nog! Ik word daarnaast volledig ontzorgd en het contact is heel fijn. Ik heb gemerkt dat het niet zo vanzelfsprekend is wat ze allemaal voor ons doen! Wanneer een medewerker ziek is, ben je als ondernemer toch heel betrokken en is het fijn een partij te hebben die met je meedenkt met kennis van zaken. En daarnaast… het contact met de medewerkers bij Kolibrie is gewoon heel fijn!
Het was 2011. Arjen en Denise waren oud-collega’s en hadden inmiddels verkering. Met allebei een enorm horecahart hadden ze de wens om samen ooit een horecazaak te draaien. “Als ik nu terugdenk, we waren 21 en 23, denk ik ‘Oh wat een vertrouwen hebben we toen gekregen’. Je zet je hele leven op zijn kop en je verantwoordelijkheden veranderen. We gingen er echt heel blanco maar enthousiast in.” Vertelt Denise.
En dat deden ze; In oktober liepen ze samen stoer de zaak in om te vragen of ze deze konden overnemen. Maar liefst 3 maanden later, in januari 2012 kregen ze de sleutel en waren ze eigenaar van De Vergulde Vos in Rijpwetering.
“We hebben toen echt van ‘niets’ iets gemaakt. Dat kwam ook omdat niemand echt hele hoge verwachtingen had en het kon alleen maar beter. Arjen ging de keuken in en ik ging ook mijn ding doen.” En hoe; Inmiddels zijn Arjen en Denise 10 jaar verder. Ze hebben een mooie zaak opgebouwd samen die bekend staat om de mooie kaart, het team waar ze samen echt heel trots op zijn, de goede kwaliteit én wisselende evenementen waar altijd veel gasten op af komen. Van feesten tot biermarkten, Tour de Vos en quizavonden. Arjen en Denise weten hoe ze hun gasten kunnen verrassen.
“Dat doen we natuurlijk niet alleen hè? We zijn een van de weinige horecaondernemers die geen personeelstekorten hebben. Ik moet dit trouwens echt even afkloppen straks.” De enthousiaste onderneemster vervolgt; “Kolibrie verdient daar echt grote credits voor. Dankzij jullie hebben wij tijdens de pandemie alle medewerkers kunnen behouden. Als dat niet zo was, hadden onze mensen vast iets anders moeten zoeken en dan hadden wij bij de opening een serieuze uitdaging gehad. Dat is nu niet het geval geweest.”
De Vergulde Vos heeft bij Kolibrie HRM voor Horeca de medewerkers ondergebracht voor payroll. “En dat bevalt goed! Iedereen is er even aardig, ik word goed en snel geholpen en ik hoef echt nergens over na te denken; alles wordt uit handen genomen. Nou moet ik je wel zeggen dat de afgelopen jaren vaker payrollbedrijven bij ons aankloppen. Als ik ze dan vertel wat Kolibrie allemaal voor ons doet, merk ik dat dat niet zo vanzelfsprekend is. Dan haken de meeste partijen wel af.” Vertelt ze. “Wanneer een medewerker ziek is, ben je als ondernemer toch heel betrokken en is het fijn een partij te hebben die met je meedenkt met kennis van zaken. En daarnaast… het contact met de medewerkers bij Kolibrie is gewoon heel fijn!”
Terug naar De Vergulde Vos, waar gasten graag komen en collega’s fijn met elkaar samenwerken waardoor alles loopt. Het is inmiddels 2022, Arjen en Denise zijn inmiddels getrouwd en hebben twee kinderen. Een druk bestaan? “Ja er moest echt wat veranderen toen de kinderen kwamen. Ik werk nog steeds mee in de zaak, maar tóen hebben we wel Sjeffies in het leven geroepen. Dit zijn oproepkrachten die nét wat meer verantwoordelijkheden konden nemen. Daardoor kunnen alle diensten net even wat makkelijker opgevuld worden. Niet alleen een leuke bijnaam, ook leuk om extra verantwoordelijkheden te krijgen als oproepkracht!” vertelt Denise enthousiast.
En dat enthousiasme lijkt al 10 jaar lang een van de succesfactoren bij De Vergulde Vos te zijn en ongetwijfeld te blijven. Een samenwerking voor Kolibrie HRM voor Horeca om heel trots op te zijn. Ga voor meer informatie over Arjen en Denise van Leeuwen, De Vergulde Vos én natuurlijk de evenementenagenda naar De Vergulde Vos – Sfeervol dineren & borrelen.
En dat deden ze; In oktober liepen ze samen stoer de zaak in om te vragen of ze deze konden overnemen. Maar liefst 3 maanden later, in januari 2012 kregen ze de sleutel en waren ze eigenaar van De Vergulde Vos in Rijpwetering.
“We hebben toen echt van ‘niets’ iets gemaakt. Dat kwam ook omdat niemand echt hele hoge verwachtingen had en het kon alleen maar beter. Arjen ging de keuken in en ik ging ook mijn ding doen.” En hoe; Inmiddels zijn Arjen en Denise 10 jaar verder. Ze hebben een mooie zaak opgebouwd samen die bekend staat om de mooie kaart, het team waar ze samen echt heel trots op zijn, de goede kwaliteit én wisselende evenementen waar altijd veel gasten op af komen. Van feesten tot biermarkten, Tour de Vos en quizavonden. Arjen en Denise weten hoe ze hun gasten kunnen verrassen.
“Dat doen we natuurlijk niet alleen hè? We zijn een van de weinige horecaondernemers die geen personeelstekorten hebben. Ik moet dit trouwens echt even afkloppen straks.” De enthousiaste onderneemster vervolgt; “Kolibrie verdient daar echt grote credits voor. Dankzij jullie hebben wij tijdens de pandemie alle medewerkers kunnen behouden. Als dat niet zo was, hadden onze mensen vast iets anders moeten zoeken en dan hadden wij bij de opening een serieuze uitdaging gehad. Dat is nu niet het geval geweest.”
De Vergulde Vos heeft bij Kolibrie HRM voor Horeca de medewerkers ondergebracht voor payroll. “En dat bevalt goed! Iedereen is er even aardig, ik word goed en snel geholpen en ik hoef echt nergens over na te denken; alles wordt uit handen genomen. Nou moet ik je wel zeggen dat de afgelopen jaren vaker payrollbedrijven bij ons aankloppen. Als ik ze dan vertel wat Kolibrie allemaal voor ons doet, merk ik dat dat niet zo vanzelfsprekend is. Dan haken de meeste partijen wel af.” Vertelt ze. “Wanneer een medewerker ziek is, ben je als ondernemer toch heel betrokken en is het fijn een partij te hebben die met je meedenkt met kennis van zaken. En daarnaast… het contact met de medewerkers bij Kolibrie is gewoon heel fijn!”
Terug naar De Vergulde Vos, waar gasten graag komen en collega’s fijn met elkaar samenwerken waardoor alles loopt. Het is inmiddels 2022, Arjen en Denise zijn inmiddels getrouwd en hebben twee kinderen. Een druk bestaan? “Ja er moest echt wat veranderen toen de kinderen kwamen. Ik werk nog steeds mee in de zaak, maar tóen hebben we wel Sjeffies in het leven geroepen. Dit zijn oproepkrachten die nét wat meer verantwoordelijkheden konden nemen. Daardoor kunnen alle diensten net even wat makkelijker opgevuld worden. Niet alleen een leuke bijnaam, ook leuk om extra verantwoordelijkheden te krijgen als oproepkracht!” vertelt Denise enthousiast.
En dat enthousiasme lijkt al 10 jaar lang een van de succesfactoren bij De Vergulde Vos te zijn en ongetwijfeld te blijven. Een samenwerking voor Kolibrie HRM voor Horeca om heel trots op te zijn. Ga voor meer informatie over Arjen en Denise van Leeuwen, De Vergulde Vos én natuurlijk de evenementenagenda naar De Vergulde Vos – Sfeervol dineren & borrelen.