Kennisbank
Slimmer werken? Begin met het bijspijkeren van je kennis. In deze kennisbank vind je artikelen over van alles wat met werk te maken heeft: van ziekteverzuim tot contracten en van leiderschap tot training en coaching. Onze specialisten delen graag hun expertise.
- Schijnzelfstandigheid bij ZZP'ers
- Personeel aannemen - van ondernemer naar werkgever
- Wat kost personeel? Alle kosten in kaart gebracht!
- Horeca cao
- Lonen horeca - loonschalen en minimumloon
- Werken op feestdagen in de horeca
- Uitleg loonstrook
- Horeca schalen
- Jaaropgave
- Loonbelasting
- Vakantiegeld
- Sociale werkgeverslasten
- Bruto-netto uurloon
- Vakantiedagen (verlofuren)
- Arbeidsverleden
- Nulurencontract
- Minimaal 3 uur per oproep
- Vakkrachten
- Vakantiekrachten
- Ziekteverzuim (terugdringen)
- Ouderschapsverlof
- ATV-dagen
- ADV-dagen
- Arbeidstijdenwet
- Arbeid door kinderen en jongeren (in de horeca)
- Flexibel verlonen
- Horecaonderneming starten
- Rookverbod horeca
- Hygiëne in de horeca
- Horeca hygiëne code (HACCP)
- Administratie horeca
- WAB - Wet arbeidsmarkt in balans