Home    /    Over ons    /    Werken bij

Kom jij ons team versterken?

Bij Kolibrie zijn wij steeds op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s. Werken bij Kolibrie betekent werken in een informele organisatie waar de ontwikkeling van jouw talent centraal staat.

 

Lees meer

Een jong team van ongeveer zeventig collega’s zorgen dagelijks voor een leuke werksfeer, je geniet samen van een versbereide lunch en we organiseren wekelijks een sportieve bootcamp. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling én je hebt toegang tot een online trainingsportaal. Hou je van hard werken, zelfstandigheid en ook vooral van gezelligheid? Dan zit je bij Kolibrie op je plek. Welkom!

 

Solliciteren? Ja, graag! Vul het sollicitatieformulier in op onze website en we bekijken je sollicitatie zo snel mogelijk. Heb je vragen over een vacature? Neem dan contact op met Manon van Disseldorp via pno@kolibrie.nl.  


Het selectieproces bestaat uit 2 gesprekken inclusief een persoonlijkheidsanalyse, alsook een referentiecheck indien hiervoor toestemming is verleend. Graag verwijzen we jullie naar het privacy statement op onze website voor meer info. Acquisitie n.a.v. de advertenties is niet gewenst.

 

Als u onze website gebruikt, krijgt u van ons cookiesSluiten