Kolibrie icoon
Home    /    Payroll    /    Infographics    /    Checklist voor de inzet van oproep- of seizoenscontracten

Checklist voor de inzet van oproep- of seizoenscontracten

Medewerker bediening loopt met dienblad naar zonnig terras Infographic icoon

Als ondernemer wil je optimaal flexibel zijn met het inzetten van je personeel, je hebt immers te maken met veel piek-en dalmomenten. In onzekere tijden als deze wordt het belang van flexibiliteit alleen nog maar duidelijker. Horeca- en recreatiebedrijven worden dan ook gekenmerkt door een wisselend personeelsbestand waarin flexibiliteit een vereiste is. Om zo flexibel mogelijk te zijn kun je tijdelijke krachten in dienst te nemen op basis van een oproepcontract of seizoenscontract. We hebben de belangrijkste kenmerken en regels op een rijtje gezet.


Om u de infographic toe te sturen dient u onderstaand formulier in te vullen.

Door invullen van dit formulier gaat u akkoord met gebruik van uw gegevens door Kolibrie (zie privacy statement).

Cookies

Om je beter te helpen gebruiken wij cookies. Naast de functionele cookies, waardoor de website goed werkt, plaatsen wj ook analytische cookies.

Tevens plaatsen wij marketing cookies waardoor wij en derde partijen jouw internetgedrag kunnen volgen. Meer weten? Lees hier alles over de cookies.

Wil je een optimale website gebruiken, dan is het nodig alle cookies te accepteren. Dat doe je door op "akkoord" te klikken. Indien je kiest voor weigeren, plaatsen wij alleen de functionele en analytische cookies!

Akkoord