Home    /    Over ons    /    Partners

Partners van Kolibrie

KONINKLIJKE HORECA NEDERLAND (KHN)

www.khn.nl

Koninklijke Horeca Nederland is dé branchevereniging voor de horeca. Met 245 afdelingen door heel Nederland vertegenwoordigen zij bijna 20.600 horecaondernemers met ruim 230.000 medewerkers. KHN maakt zich sterk voor een professionele en toekomstbestendige horeca. KHN-leden worden ondersteund met belangenbehartiging, advies, financiële voordelen en inspiratie.

 

KHN ziet Kolibrie als dé juiste partner voor haar leden. Kolibrie is daarom sinds januari 2012 officieel partner van KHN. Kolibrie neemt haar positie als marktleider zeer serieus en ziet deze samenwerking daarom als een bevestiging van haar betrouwbaarheid.

Als KHN-lid komt u in aanmerking voor een zeer aantrekkelijke inkoopkorting op de payrolltarieven van Kolibrie. Hierdoor bespaart u niet alleen ongemak en tijd, maar ook veel geld op het gebied van loonadministratie!  

Lees meer

KONINKLIJK THEATER CARRÉ

www.carre.nl

Carré is de “Grande Dame” onder de theaters in Nederland en heeft voor ieder wat wils. Nationale en internationale grootheden uit de wereld van circus, variété en muziek hebben in Carré hun grootste triomfen gevierd. Carré staat dan ook in de top drie van bekende culturele merken. Bovendien is het theater een belangrijke speler op de zakelijke markt en het decor voor kleine en grote evenementen, zoals congressen, productpresentaties en premières. Het succes van Koninklijk Theater Carré is gelegen in de kracht en de flexibiliteit van dit bijzondere theater. Carré staat bekend om zijn gastvrijheid.

Kolibrie is partner van Carré en daarom ontvangen onze payrollmedewerkers korting op voorstellingen in Carré! Op de speciale partnerpagina staan elke maand nieuwe voorstellingen waar ze met korting naar toe kunnen.

Lees meer

De Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties is de belangrijkste belangenbehartiger van theaters en concertgebouwen. Bovendien levert de VSCD kennis en kunde die de podia, en daarmee de podiumkunsten, ten goede komen. Zij doet dit ook in uitwisseling en samenwerking met leden en andere koepelorganisaties.

De Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals behartigt de collectieve belangen van de poppodia en –festivals van Nederland. Daarnaast streeft het naar bevordering van popmuziek als podiumkunst, professionalisering van de popsector en de ontwikkeling en verbreding van de programmering van poppodia en –festivals.

In de loop der jaren zijn steeds meer leden van de VSCD en de VNPF gebruik gaan maken van de diensten van Kolibrie. De logische stap was dan ook om een samenwerking aan te gaan met deze brancheverenigingen. De kracht van dit partnership zit hem in het feit dat Kolibrie u als VSCD- of VNPF-lid een zeer aantrekkelijke inkoopkorting kan bieden op haar payrolltarieven. Want hoe meer VSCD- en VNPF-leden gebruik maken van Kolibrie, des te hoger de korting. 

Lees meer

SUBWAY®, “Eat Fresh, Live Green”

www.subway.nl

Subway is een franchiseketen voor quickservicerestaurants wereldwijd, gericht op de verkoop van sandwiches. Met 43.800 restaurants in 110 landen is Subway wereldwijd marktleider in de quickservicebranche.

Het hoofdkantoor van Subway Nederland begeleidt (nieuwe) franchisenemers met de exploitatie van hun vestiging(en). Aangezien Kolibrie aan veel franchisenemers haar diensten levert, is er een samenwerking tot stand gekomen. Subway-franchisees ontvangen daardoor een interessante collectieve korting op de payrolltarieven van Kolibrie.

Lees meer

HISWARECRON

www.hiswarecron.nl

HISWA-RECRON is de ondernemersorganisatie van bedrijven in de watersport en recreatie. HISWA-RECRON ondersteunt, verbindt en promoot haar leden: watersportbedrijven en recreatiebedrijven in Nederland. Als ondernemersorganisatie behartigen ze de belangen van deze bedrijven op regionaal, nationaal en internationaal niveau.
 

Kolibrie is HISWA-RECRON TOP Supplier

Lees meer

Cubics IT & Interieur bestaat uit 35 bevlogen professionals. Stuk voor stuk vakidioten met een hands-onmentaliteit, die samen met opdrachtgevers de allerbeste IT-oplossingen en interieurs creëren. Cubics brengt rust in IT en creëert ruimtes die werken. Er is dus aandacht voor IT én Interieur. Simpelweg omdat zij beide waanzinnig leuk vinden en er hartstikke goed in zijn. Een uitnodigend, inspirerend interieur, in combinatie met een veilige en onbegrensde IT-omgeving leidt tot het beste eindresultaat, en verleidt tot de best mogelijke prestaties. Daar zijn de mensen van Cubics van overtuigd!
 

Kolibrie is partner van Cubics op het gebied van IT. Zo adviseert Cubics Kolibrie bij complexe IT-vraagstukken en nieuwe marktonwikkelingen. Doordat Kolibrie in de Cubics Cloud werkt, is de bestaande omgeving gestabiliseerd, zijn zij flexibel in het toewijzen van resources, en is de omgeving schaalbaar. Kolibrie is klaar voor de toekomst en blijft geadviseerd worden op alle IT-aspecten binnen de organisatie.

Lees meer

Horeko

www.horeko.nl

Horeko biedt de horeca inzicht in hun processen om zo het rendement te verbeteren. Horeko ziet dat er veel meer potentie in de horeca zit en gelooft dat het benutten van deze potentie de gastvrijheid verhoogt. Hierdoor zorgen we er samen voor dat de gastvrijheid in de gehele branche naar een hoger level getild wordt.

 

Met de verschillende modules krijgen klanten in alle facetten van de horeca grip op hun kosten. Door structuur te bieden in de keuken krijgen ondernemers meer inzicht in de actuele kosten en marges van gerechten. Gebruiksvriendelijke software en hardware helpen medewerkers efficiënter en consequenter te werken. De planningssoftware geeft grip op roosters en personeelskosten. En met een handige app wordt er snel en gemakkelijk gecommuniceerd met medewerkers over o.a. gewerkte uren en beschikbaarheid. Voor Kolibrie heeft Horeko de export van gegevens op maat gemaakt zodat de systemen naadloos op elkaar aansluiten – eenvoudig en efficiënt.

Lees meer

Shiftbase

www.shiftbase.com

Shiftbase ontwikkelt software voor online personeelsplanning en urenregistratie. Vanaf 2011 is Shiftbase beschikbaar op de Nederlandse markt onder de naam PersoneelsSysteem en HorecaSysteem. Inmiddels maken bedrijven uit verschillende branches én landen er gebruik van.

 

Met de software biedt Shiftbase relaties een compleet maar gebruiksvriendelijk product aan. De werkroosters zijn compleet en voorzien van functionaliteiten zoals beschikbaarheid, afwezigheidsregistratie, weergave loonkosten, bezetting, open diensten, competenties en nog veel meer.

 

Naast personeelsplanning bieden zij ook een uitgebreide urenregistratiemodule aan. Deze kan overweg met alle vormen van tijdregistratie. Denk hierbij aan handmatige registratie, maar ook klokken met een prikklok of mobiele app is mogelijk.

Lees meer

Nostradamus

www.nostradamus.nu

Nooit meer schrikken van tegenvallende loonkosten: maak een personeelsplanning, die gebaseerd is op behoefte en budget. Stop de eindeloze reeks urenbriefjes, memo’s en Excel-overzichten. Voorkom fouten door digitale urenregistratie en door een koppeling met uw verlonings-pakket. En communiceer nog beter met uw personeel. Live en direct. Dat zijn de voordelen van Nostradamus.

 

Kolibrie is partner van Nostradamus en heeft een integratie met haar systeem.

Lees meer

L1nda

www.l1nda.nl

L1NDA biedt een gebruiksvriendelijke, cloud-based oplossing voor het werven, plannen, aansturen en uitbetalen van teams, voor desktop en mobiel. Het L1NDA werkplatform is gebouwd met oog op de generaties Y en Z. Deze generaties spelen een doorslaggevende rol in de markt, zijn thuis in de digitale wereld en stellen specifieke eisen aan hun werkomgeving en de samenwerking met collega's. Zij vragen om flexibliteit en een dynamische planning.  

Wij geloven dat tevreden medewerkers essentieel zijn voor het lange termijn bedrijfssucces. De sfeer binnen het team is hierbij alles bepalend: het beïnvloedt de collegialiteit, de betrokkenheid met de werkgever en de gastvrijheid. We stimuleren dit door het aansturen, beheren en verlonen van personeel weer simpel en leuk te maken.

Lees meer

AFAS Software

www.afas.nl

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf dat innovatieve softwareproducten ontwikkelt voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. AFAS staat bekend als een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. AFAS neemt daarbij graag haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

 

AFAS is partner van Kolibrie en inspireert beter ondernemen. Bovendien heeft Kolibrie een AFAS expert in dienst.

Lees meer

PIMP Theatershow

www.pimptheatershow.nl

Op zoek naar méér passie, inspiratie, motivatie en plezier in je werk? Dan mag je de PIMP Theatershow niet missen! Beleef een prikkelende, vrolijke en inspirerende avond waarin heel beeldend de do’s en dont’s van de hospitality op de planken worden gebracht. Met pakkende voorbeelden, tips & tricks uit de rijke praktijk van hospitality trainer en vakman Milo Berlijn. Niet alleen uit de horecapraktijk, maar ook uit de zorg, het onderwijs en de retail. Entertainment en educatie komen samen in een verrassende theatershow die ons laat nadenken en voornamelijk laat lachen. Herkenbaar? Reken maar. Confronterend? Soms meer dan het publiek lief is. Een leuke en leerzame avond voor en door professionals. Alles draait om klantvriendelijkheid, gastvrijheid en beleving!

Lees meer

Bierista® Bieropleiding

www.bierista.nl

Bierista® Bieropleiding is de grootste bieropleider van Nederland. Via e-learning leer jij waar en wanneer je wilt. Bierkennis vergaren was nog nooit zo simpel en eenvoudig.

 

De Bierista® Bieropleiding bestaat uit twaalf delen. Je leert onder meer over bierstijlen, het combineren van bier & spijs, de verschillende brouwerijen, ontwikkelingen en trends en je krijgt heel veel praktische tips, trics en wetenswaardigheden aangereikt.

 

Dankzij de samenwerking tussen Kolibrie en Bierista krijg jij de mogelijkheid je carrièrekansen te vergroten. Geef je gasten altijd het juiste bieradvies en haal voortaan alles uit dat mooie glas bier. Ga voor het officiële Bierista® Bierdiploma!

Lees meer

Koks uit Spanje

www.koksuitspanje.nl

Koks uit Spanje (K.U.S.) is opgezet door Dick van Ostaden, geboren en getogen in de horeca waarvan de laatste 25 jaar als eigenaar van Boshuys Hermitage in Oisterwijk.

 

Koks uit Spanje brengt koks, hospitality personeel en bedrijven uit Europa bij elkaar. Ambitieuze vakmensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging en horecabedrijven die gepas-sioneerde medewerkers zoeken met een goede opleiding. Bij K.U.S. kijken ze verder dan de lands-grenzen. Simpelweg omdat er grote terkorten zijn op de arbeidsmarkt in Noord-Europa. En er veel goed gekwalificeerde medewerkers en stagiaires in Zuid-Europa graag ervaring op willen doen in het buitenland, maar niet goed weten hoe.


K.U.S. zorgt ervoor dat deze vakmensen uw vacature(s) zien en makkelijk kunnen reageren. Door het aangaan van een lidmaatschap krijgt de ondernemer ook toegang tot de CV’s die in het bestand staan.

 

Is er een match dan verloopt de verloning via Kolibrie.K.U.S. werkt graag samen met Kolibrie omdat zij werkt op basis van maximale openheid en eerlijkheid, zonder kleine lettertjes. Bovendien biedt Kolibrie de allerbeste zorg en arbeidsvoorwaarden voor haar medewerkers.

Lees meer

MVO Nederland

www.mvonederland.nl

MVO Nederland gelooft in de kracht van bedrijven om bij te dragen aan een duurzame en eerlijke wereld. In de visie van MVO Nederland spelen bedrijven een sleutelrol bij het realiseren van weerbare en gelukkige mensen (people), een rijke natuur (planet) en een gezonde economie (profit). Maar bedrijven kunnen dat niet alleen. Overheden, kennisinstellingen, ngo’s en vakbonden zijn belangrijke stakeholders voor het realiseren van een transitie naar een duurzame wereld. De missie van MVO Nederland is partijen samen te brengen en samen verandering tot stand te brengen. 


Kolibrie is voortdurend bezig om haar dienstverlening en processen zo te ontwikkelen dat deze aansluiten bij haar doelstelling om duurzaam te ondernemen. Kolibrie heeft zich daarom aangesloten bij MVO Nederland. Zo blijven we nu, maar zeker ook in de toekomst, onszelf toespitsen op maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Lees meer

Welkom! Kolibrie deelt cookies uit wanneer u een van onze websites bezoekt.

Sorry, geen lange vingers, biscuits of gevulde koeken die uw eetlust bederven. Maar kleine (tijdelijke) tekstbestanden voor uw pc.
Dankzij cookies hoeft u niet steeds dezelfde informatie in te voeren of te downloaden wanneer u bij ons terugkomt. Lekker handig!
Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke en statistiek-cookies helpen ons de site te verbeteren.
Wilt u liever een optimaal werkende website? Laat dan alle vinkjes staan. Meer info

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing
Akkoord