Over ons  /  Onze partners

Partners van Kolibrie

We zijn enorm trots op de samenwerking tussen ons en onze partners. We versterken elkaar en bouwen keer op keer samen weer verder aan een nóg betere verbinding. Met wie werken we allemaal samen? Dit zijn onze partners!
Logo KHN

Koninklijke Horeca Nederland (KHN)

Koninklijke Horeca Nederland is dé branchevereniging voor de horeca. Met 245 afdelingen door heel Nederland vertegenwoordigen zij bijna 20.600 horecaondernemers met ruim 230.000 medewerkers. KHN maakt zich sterk voor een professionele en toekomstbestendige horeca. KHN-leden worden ondersteund met belangenbehartiging, advies, financiële voordelen en inspiratie. KHN ziet Kolibrie als dé juiste partner voor haar leden. Kolibrie is daarom sinds januari 2012 officieel partner van KHN en hier zijn we trots op, want dat is niet niks! Bij Kolibrie nemen we onze positie als marktleider zeer serieus, vandaar dus dat we zo blij zijn met deze langlopende samenwerking. Als KHN-lid komen ondernemers in aanmerking voor een zeer aantrekkelijke inkoopkorting op de payrolltarieven van Kolibrie. Hierdoor bespaart je niet alleen ongemak en tijd, maar ook veel geld op het gebied van loonadministratie! En wie wil dát nou niet?

Website
Logo Carré

Koninklijk Theater Carré

Carré is de “Grande Dame” onder de theaters in Nederland en heeft voor ieder wat wils. Nationale en internationale grootheden uit de wereld van circus, variété en muziek hebben in Carré hun grootste triomfen gevierd. Carré staat dan ook in de top drie van bekende culturele merken. Bovendien is het theater een belangrijke speler op de zakelijke markt en het decor voor kleine en grote evenementen, zoals congressen, productpresentaties en premières. Het succes van Koninklijk Theater Carré is gelegen in de kracht en de flexibiliteit van dit bijzondere theater. Carré staat bekend om zijn gastvrijheid.

Kolibrie is partner van Carré en daarom ontvangen onze payrollmedewerkers korting op voorstellingen in Carré! Op de speciale partnerpagina staan elke maand nieuwe voorstellingen waar ze met korting naar toe kunnen. Daarnaast was Carré de locatie van hét Kolibrie Even t in 2022.

Website
Logo VNPF

VNPF

De Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF) is de branchevereniging van en voor poppodia en popfestivals in Nederland. De VNPF adviseert haar leden en oefent waar mogelijk invloed uit op wetgeving en overheidsbeleid. Belangrijke aandachtspunten zijn o.a. cultuurbeleid, de arbeidsmarkt, duurzaamheid, professionalisering, veiligheid, diversiteit en inclusie. De VNPF optimaliseert, waar mogelijk, randvoorwaarden en ontwikkelt diensten voor haar leden waarmee zij hun prestaties kunnen verbeteren.

Door collectieve overeenkomsten met leveranciers bevordert de VNPF kennisuitwisseling en vebindt mensen en partijen met elkaar. Bovendien kunnen leden daardoor genieten van korting op diverse producten en diensten. VNPF-leden ontvangen dan ook een omzetgerelateerde korting op de tarieven van Kolibrie.

De VNPF voert ook het secretariaat van de zustervereniging Werkgeversvereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (WNPF), die zich bezighoudt met arbeidsvoorwaarden en de cao NPF heeft ontwikkeld.

Website
Logo VSCD

VSCD

De Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties is de belangrijkste belangenbehartiger van theaters en concertgebouwen. Bovendien levert de VSCD kennis en kunde die de podia, en daarmee de podiumkunsten, ten goede komen. Zij doet dit ook in uitwisseling en samenwerking met leden en andere koepelorganisaties.

In de loop der jaren zijn steeds meer leden van de VSCD gebruik gaan maken van de diensten van Kolibrie. De logische stap was dan ook om een samenwerking aan te gaan met deze branchevereniging. De kracht van deze samenwerking zit hem in het feit dat Kolibrie VSCD-leden een zeer aantrekkelijke inkoopkorting kan bieden op de payrolltarieven.

Website
Logo Hiswa

HISWARECRON

HISWA-RECRON is de ondernemersorganisatie van bedrijven in de watersport en recreatie. HISWA-RECRON ondersteunt, verbindt en promoot haar leden: watersportbedrijven en recreatiebedrijven in Nederland. Als ondernemersorganisatie behartigen ze de belangen van deze bedrijven op regionaal, nationaal en internationaal niveau.


Kolibrie is HISWA-RECRON TOP Supplier.

Website
Logo Cubics

Cubics

Streven naar Happy Users is de reden voor het bestaan van Cubics.

Dat doel bereiken zij door bij vele organisaties rust te brengen in IT, altijd en overal. Hierbij beloven ze zekerheid, veiligheid en foutloze IT oplossingen. Het team van Cubics bestaat uit een club van creatieve en betrokken specialisten die altijd werken vanuit de kernwaarden vriendschap, verantwoordelijkheid en vakmanschap. Dit leidt in de essentie tot waar het bij Cubics om draait: de Happy User.

Kolibrie is partner van Cubics. Cubics adviseert bij complexe IT-vraagstukken en nieuwe marktonwikkelingen. Doordat Kolibrie in de Cubics Cloud werkt, is de bestaande omgeving gestabiliseerd, zijn zij flexibel in het toewijzen van resources, en is de omgeving schaalbaar. Kolibrie is klaar voor de toekomst en wordt blijvend geadviseerd op alle IT-aspecten binnen de organisatie.

Website
Logo Akyla

Akyla

Flexorganisaties maken het verschil door zich te kunnen focussen op hetgeen wat voor hun echt belangrijk is, zodat zij hun opdrachtgevers en flexkrachten beter kunnen bedienen. Hiervoor zoeken ze specialistische softwarepartners met kennis van hun branche. Partners die meedenken en oplossingen bieden voor uitdagingen die al bestaan of die nog komen gaan. Akyla biedt het antwoord op deze behoefte.

Akyla levert met e-UUR een fundament voor flexorganisaties. In de portal en mobile app is van alles verwerkt, van urenregistratie, digitale dossiers, cao-ontrafeling tot aan werving en selectie en externe integraties met bestaande softwarepakketten. Om het geheel af te maken helpen zij je ook met de optimalisatie van de tussen-liggende processen. Zo kan iedereen zich eenvoudig blijven focussen op de dingen die er echt toe doen.

Kolibrie werkt al vele jaren naar tevredenheid met Akyla.

Website

Strobbo

Bespaar tijd met Strobbo en optimaliseer jouw personeelsbeheer. Via een handige online tool kun je gemakkelijk jouw uren inladen en koppelen de systemen van Kolibrie.

Website
Logo Horeko

Horeko

Horeko biedt de horeca inzicht in hun processen om zo het rendement te verbeteren. Horeko ziet dat er veel meer potentie in de horeca zit en gelooft dat het benutten van deze potentie de gastvrijheid verhoogt. Hierdoor zorgen we er samen voor dat de gastvrijheid in de gehele branche naar een hoger level getild wordt.

Met de verschillende modules krijgen klanten in alle facetten van de horeca grip op hun kosten. Door structuur te bieden in de keuken krijgen ondernemers meer inzicht in de actuele kosten en marges van gerechten. Gebruiksvriendelijke software en hardware helpen medewerkers efficiënter en consequenter te werken. De planningssoftware geeft grip op roosters en personeelskosten. En met een handige app wordt er snel en gemakkelijk gecommuniceerd met medewerkers over o.a. gewerkte uren en beschikbaarheid. Voor Kolibrie heeft Horeko de export van gegevens op maat gemaakt zodat de systemen naadloos op elkaar aansluiten – eenvoudig en efficiënt.

Website
Logo Shiftbase

Shiftbase

Shiftbase ontwikkelt software voor online personeelsplanning en urenregistratie. Vanaf 2011 is Shiftbase beschikbaar op de Nederlandse markt onder de naam PersoneelsSysteem en HorecaSysteem. Inmiddels maken bedrijven uit verschillende branches én landen er gebruik van.

Met de software biedt Shiftbase relaties een compleet maar gebruiksvriendelijk product aan. De werkroosters zijn compleet en voorzien van functionaliteiten zoals beschikbaarheid, afwezigheidsregistratie, weergave loonkosten, bezetting, open diensten, competenties en nog veel meer.

Naast personeelsplanning bieden zij ook een uitgebreide urenregistratiemodule aan. Deze kan overweg met alle vormen van tijdregistratie. Denk hierbij aan handmatige registratie, maar ook klokken met een prikklok of mobiele app is mogelijk.

Website
Logo Nostradamus

Nostradamus

Nooit meer schrikken van tegenvallende loonkosten: maak een personeelsplanning, die gebaseerd is op behoefte en budget. Stop de eindeloze reeks urenbriefjes, memo’s en Excel-overzichten. Voorkom fouten door digitale urenregistratie en door een koppeling met uw verlonings-pakket. En communiceer nog beter met uw personeel. Live en direct. Dat zijn de voordelen van Nostradamus.

Kolibrie is partner van Nostradamus en heeft een integratie met haar systeem.

Website
Logo L1NDA

L1NDA

L1NDA biedt een gebruiksvriendelijke, cloud-based oplossing voor het werven, plannen, aansturen en uitbetalen van teams, voor desktop en mobiel. Het L1NDA werkplatform is gebouwd met oog op de generaties Y en Z. Deze generaties spelen een doorslaggevende rol in de markt, zijn thuis in de digitale wereld en stellen specifieke eisen aan hun werkomgeving en de samenwerking met collega's. Zij vragen om flexibliteit en een dynamische planning.

Wij geloven dat tevreden medewerkers essentieel zijn voor het lange termijn bedrijfssucces. De sfeer binnen het team is hierbij alles bepalend: het beïnvloedt de collegialiteit, de betrokkenheid met de werkgever en de gastvrijheid. We stimuleren dit door het aansturen, beheren en verlonen van personeel weer simpel en leuk te maken.

Website
Logo AFAS

AFAS Software

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf dat innovatieve softwareproducten ontwikkelt voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. AFAS staat bekend als een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. AFAS neemt daarbij graag haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

AFAS is partner van Kolibrie en inspireert beter ondernemen. Bovendien heeft Kolibrie een AFAS expert in dienst.

Website
Logo Code Company

Code Company

Met meer dan 15 jaar ervaring als webdesigner/programmeur, heeft Gijs van Hoek Code Company opgericht. Dit jonge en dynamische bedrijf biedt een breed scala aan online marketingdiensten aan klanten. Hoewel de nadruk voornamelijk ligt op het ontwikkelen van websites, webshops en webgebaseerde software, heeft het team dankzij de uitgebreide ervaring ook een scherp oog voor strategisch advies. Ze denken graag met u mee!

Website
Logo SDIM

SDIM

SDIM, een full-service digitaal marketingbureau, draagt bij aan het vergroten van het online succes van organisaties. Van e-commerce tot B2B en van franchise tot goede doelen, SDIM staat klaar om resultaten te behalen. SDIM helpt bij het verwezenlijken van tastbare doelstellingen gedurende het volledige aankoopbeslissingsproces, van online branding tot herhaalaankopen, alles inzichtelijk gemaakt. Het bureau bedient een diverse klantenkring, waaronder het MKB, overheidsinstanties, NGO's en internationale merken.

Website
Logo CrowdAboutNow

CrowdAboutNow

CrowdAboutNow is hét crowfundingplatform voor ondernemers die onafhankelijk willen groeien en doorpakken. Horeca is de nummer één branche waarin zij financieren, daarnaast zijn ze gespecialiseerd in retail en food. Samen met jou zetten zij een crowdfunding op: jij financiert je plannen en bouwt tegelijkertijd aan een sterke groep -toekomstige- gasten en naamsbekendheid.

Met de Europese AFM vergunning (ECSP) zorgt CrowdAboutNow dat alles binnen de kaders van de wet gebeurt én nemen ze een groot deel administratie uit handen, zo kan jij doen waar je goed in bent. Ze begeleiden de ondernemer in het hele traject: van voorbereiding tot een succesvolle campagne.
Benieuwd of crowdfunding iets voor je is? Doe de test en ontvang een persoonlijk advies.

Ontdek wat crowdfunding voor jouw onderneming kan betekenen!

Website

Cookies

Om je beter te helpen gebruiken wij cookies. Naast de functionele cookies, waardoor de website goed werkt, plaatsen wij ook analytische cookies.

Tevens plaatsen wij marketing cookies waardoor wij en derde partijen jouw internetgedrag kunnen volgen. Meer weten? Lees hier alles over de cookies.

Wil je een optimale website gebruiken, dan is het nodig alle cookies te accepteren. Dat doe je door op "akkoord" te klikken. Indien je kiest voor weigeren, plaatsen wij alleen de functionele en analytische cookies!

Akkoord