Home    /    W&S

Werving & Selectie portal

Het werven en selecteren van de juiste medewerkers is vaak een regelrechte uitdaging. U zoekt iemand die geschikt is voor de functie en tegelijkertijd past binnen uw bedrijf. Medewerkers zijn immers het visitekaartje van uw organisatie. De uitdaging voor werkzoekenden is juist een geschikte baan te vinden. Met o.a. de verhoging van de pensioenleeftijd is het steeds belangrijker geworden een leuke baan te vinden voor de langere termijn.

Werving & Selectie portal Werving & Selectie portal

Werving & Selectie portal

Vanuit deze uitgangspunten heeft Kolibrie een uniek Werving & Selectie portal ontwikkeld. Een uiterst gebruiksvriendelijk digitaal platform voor werkgevers en werkzoekenden, waarbij competenties en talenten dienen als uitgangspunt voor de juiste match.
 

Matchen op competenties

Uniek aan het Werving & Selectie portal is de mogelijkheid om als werkgever aan te geven welke competenties u vraagt voor een bepaalde functie. Daarnaast kunt u ook zelf kandidaten uitnodigen en matchen op basis van kenmerken die voor u belangrijk zijn zoals competenties, regio, opleidingsniveau, etc. Ook werkzoekenden kunnen geschikte vacatures zoeken aan de hand van hun eigen competenties. Zij ontvangen bovendien een jobalert met relevante vacatures.

Werving & Selectie portal Werving & Selectie portal
Als u onze website gebruikt, krijgt u van ons cookiesSluiten