Home    /    Administratie    /    Salarisadministratie

Salarisadministrate en loonadministratie flexibel uitbesteed

Kolibrie biedt ondernemers ‘totale ontzorging’. Graag verzorgen wij voor u dan ook de salarisadministratie / loonadministratie voor de medewerkers die u, om moverende redenen, niet direct op de payroll wilt plaatsen. Zo zorgen we voor flexibiliteit en houdt u alles onder één dak. Kolibrie HRM voor Horeca onderscheidt zich door maximale flexibiliteit, vrijblijvendheid, openheid en eerlijkheid!

Zorg voor uw medewerkers en ontzorg uzelf met salarisadministratie van Kolibrie. Loonadministratie van Kolibrie zorgt voor gemak voor u als ondernemer!

Salarisadministratie / loonadministratie horeca

Als marktleider voor payrolling services binnen de horeca-, recreatie- en evenementen branche excelleren we in onze dienstverlening. Salarisadministratie of loonadministratie voor de horeca is hierbij onderdeel van onze HRM diensten. Als drukke (horeca)ondernemer hoeft u zich zo niet meer bezig te houden met zaken rondom de loonadministratie. U kunt zich volledig en zorgeloos richten op uw core business.

 

Voor een bedrag van € 6,- per loonstrook wordt de salarisadministratie op professionele en transparante wijze uit handen genomen. Indien u geen gebruik maakt van onze payrolldiensten bedragen de kosten € 9,- per loonstrook. Kosten voor salarisadministratieve werkzaamheden lopen elders al snel op tot een tarief van €12,50 per medewerker. U bespaart bij ons jaarlijks dus € 90,-. 

 

Inschrijven gaat zeer eenvoudig middels een inschrijfkaart voor u als opdrachtgever. Daarnaast geeft u de gegevens van uw medewerkers via een digitaal bestand aan ons door, evenals de mutaties betreffende deze gegevens. Alles verloopt dus geheel digitaal, waardoor de salarisadministratie via Kolibrie snel geregeld kan zijn.

Zorg voor uw medewerkers en ontzorg uzelf met salarisadministratie van Kolibrie. Loonadministratie van Kolibrie zorgt voor gemak voor u als ondernemer!
Als u onze website gebruikt, krijgt u van ons cookiesSluiten