Kolibrie - Payroll - Uitzenden - HRM

Startersgids voor horecaondernemers

Deze gids bevat een overzicht van de stappen die je moet nemen voordat je een horecaonderneming begint of net bent begonnen.

Eén gids met alle stappen ter voorbereiding voor jou

Route start-en eindpunt

Start

Waar moet je beginnen bij het opzetten van je eigen onderneming? Welke regelgeving moet je aan denken? Welke vergunningen moet je hebben en wat voor toestemming moet je krijgen? 

Staaf-en lijngrafiek

Businessplan

Hoe maak je een sterk businessplan? Belangrijk als plan voor jezelf waar je op terug kunt vallen maar ook om voor te leggen aan inversteerders. 

Icoon horecamedewerkers

Personeel

Zaken rondom personeel moeten goed geregeld zijn. Zonder gemotiveerd personeel wordt het lastig je bedrijf goed te laten draaien.

Een selectie van onze relaties:

Cookies

Om je beter te helpen gebruiken wij cookies. Naast de functionele cookies, waardoor de website goed werkt, plaatsen wj ook analytische cookies.

Tevens plaatsen wij marketing cookies waardoor wij en derde partijen jouw internetgedrag kunnen volgen. Meer weten? Lees hier alles over de cookies.

Wil je een optimale website gebruiken, dan is het nodig alle cookies te accepteren. Dat doe je door op "akkoord" te klikken. Indien je kiest voor weigeren, plaatsen wij alleen de functionele en analytische cookies!

Akkoord

Deze galerij is afgeschermd middels een wachtwoord.

Sluiten