Home    /    Over ons    /    Events    /    Beurzen

Bezoek Kolibrie op tal van Horecabeurzen

Kolibrie staat jaarlijks op verschillende horecabeurzen in Nederland. Graag maken wij tijdens deze beurzen een praatje met onze relaties en andere horecaondernemers over wat hen bezighoudt en drijft en hoe wij hen daarin zouden kunnen ondersteunen.

Onderstaand treft u een overzicht aan van de beurzen waar Kolibrie aanwezig is. Wij bieden u daarnaast de mogelijkheid om als relatie van Kolibrie toegangskaarten aan te vragen (voor maximaal 2 beurzen).

HORECAVA

www.horecava.nl

Datum:8 t/m 11 januari 2018 Stand:05.256 Locatie:Amsterdam RAI

De Horecava is dé ontmoetingsplaats voor de professionals in de foodservice industrie. Gedurende 4 dagen kunt u volop netwerken, ideeën uitwisselen en zaken doen. Horecava biedt een compleet aanbod van bedrijven, productnieuws en activiteiten, waarbij beleving centraal staat.

Lees meer

Horecabeurs Ameland

www.khn.nl

Datum:februari 2018 Stand:Volgt Locatie:Sporthal Hollum

KHN Afdeling Ameland organiseert een horecabeurs voor alle ondernemers van Ameland. Voor particuliere verhuurders, winkeliers, verenigingen en iedereen die belangstellend is. Er zijn leveranciers van diverse producten, diensten en apparatuur aanwezig en er is ruimte om te netwerken.

Lees meer

HorecaEvenTT

www.horecaeventt.nl

Datum:5, 6, 7 februari 2018 Stand:volgt Locatie:TT Hall Assen

Dé vakbeurs van het Noorden voor horeca, grootkeuken en recreatie. De kracht van het HorecaEvenTT is beleven, zien, ruiken, proeven en horen. De beurs is hét ontmoetingsplatform voor Noord-Nederland.

Lees meer

Horeca en Recreatiebeurs Texel

www.horecaenrecreatiebeurstexel.nl

Datum:maart 2018 Stand:volgt Locatie:volgt

De Horeca- en Recreatiebeurs op Texel is een groot jaarlijks evenement. Ruim 80 standhouders proberen bezoekers te verbazen met nieuwe producten en/of apparatuur. Bezoekers krijgen ook de kans om te proeven. Diverse standhouders zullen bezoekers kennis laten maken met hun nieuwste snacks of etenswaren. Er is ook muzikaal entertainment van Texelse bodem. Dit maakt het evenement niet alleen erg gezellig, het laat de bezoeker ook ervaren wat Texel te bieden heeft op muzikaal gebied.

Lees meer

Hartelijk Hengelo

www.hartelijkhengelo.nl

Datum:10 en 11 april Stand:310 Locatie:Industriehal Hazemeijer

Hartelijk Horeca staat in het teken van inspireren, motiveren en experimenteren. Bezoekers kunnen op zoek naar de laatste trends of echte ambacht ervaren van regionale leveranciers. Tijdens dit evenement is er voor iedere horecaspecialist iets te beleven.

Lees meer

Congres podiumkunsten (VSCD-congres)

www.congrespodiumkunsten.nl

Datum:23 en 24 mei 2017 Stand:Volgt Locatie:Concertgebouw de Vereeniging

Het Congres Podiumkunsten biedt een breed programma voor ieder die op de hoogte wil zijn van de laatste ontwikkelingen in het Podiumkunstenveld. Podia, festivals, ensembles, orkesten, dans- en theatergezelschappen, impresariaten, fondsen en overheidsinstanties zijn aanwezig. Het programma kent routes voor medewerkers werkzaam in verschillende functies en bedrijfstakken. Dus kom met verschillende collega's uit uw organisatie naar het congres.

Lees meer

Congres Poppodia en -Festivals (VNPF-congres)

www.vnpfcongres.nl

Datum:September Stand:Volgt Locatie:Poppodium Doornroosje Nijmegen

De Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF) presenteert het Congres Poppodia en -Festivals. Het Congres biedt een breed aanbod aan workshops, lezingen en paneldiscussies welke ingaan op actuele onderwerpen voor muziekprofessionals en in het bijzonder voor medewerkers van poppodia en -festivals. Daarnaast biedt het een uitstekende gelegenheid om te netwerken met collega’s en andere relaties uit de sector en zijn een aantal bedrijven op de beursvloer aanwezig met interessante producten en diensten. 

Lees meer

Gastvrij Rotterdam

www.gastvrij-rotterdam.nl

Datum:18 t/m 20 sept. 2017 Stand:Volgt Locatie:Rotterdam Ahoy

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals (uit het midden- en hoogsegment) en biedt aan ruim 10.000 ondernemers en managers uit de branche een hoogstaand gastronomisch platform met een compleet aanbod producten en diensten voor de eigen bedrijfsvoering. 

Lees meer

BBB Maastricht

www.bbbmaastricht.nl

Datum:9 t/m 11 oktober 2017 Stand:Volgt Locatie:Mecc Maastricht

De BBB Maastricht, more horeca success, staat in het teken van proef, ruik, kijk en ervaar. De BBB heeft zich in ruim 60 jaar ontwikkeld tot de belangrijkste beurs voor de horeca in de Euregio. Kom ontdekken in vier werelden vol beleving!
 

Lees meer

Datum:16 t/m 18 oktober 2017 Stand:Volgt Locatie:Evenementenhal Hardenberg

Beleef – Food, drinks & more is het vakevent voor horeca professionals. De beurs staat helemaal in het teken van Proeven, Beleven en Netwerken binnen de sfeervolle ambiance op de beursvloer. Beleef is hét regionale trefpunt voor horeca, catering, gastronomie, foodservice & fastservice. De beurs bevat bruisende themapleinen en terrassen waar exposanten en bezoekers de nieuwste trends kunnen ontdekken én proeven. 

Lees meer
Bezoek Kolibrie op tal van Horecabeurzen
Als u onze website gebruikt, krijgt u van ons cookiesSluiten