Home    /    Over ons    /    Events    /    Beurzen

Bezoek Kolibrie op tal van Horecabeurzen

Kolibrie staat jaarlijks op verschillende horecabeurzen in Nederland. Graag maken wij tijdens deze beurzen een praatje met onze relaties en andere horecaondernemers over wat hen bezighoudt en drijft en hoe wij hen daarin zouden kunnen ondersteunen.

Onderstaand treft u een overzicht aan van de beurzen waar Kolibrie aanwezig is. Wij bieden u daarnaast de mogelijkheid om als relatie van Kolibrie toegangskaarten aan te vragen.

HORECAVA

www.horecava.nl

Datum:8 t/m 11 januari 2018 Stand:05.256 Locatie:Amsterdam RAI

De Horecava is dé ontmoetingsplaats voor de professionals in de foodservice industrie. Gedurende 4 dagen kunt u volop netwerken, ideeën uitwisselen en zaken doen. Horecava biedt een compleet aanbod van bedrijven, productnieuws en activiteiten, waarbij beleving centraal staat.

Lees meer

Horecabeurs Ameland

www.khn.nl

Datum:februari 2018 Stand:Volgt Locatie:Sporthal Hollum

KHN Afdeling Ameland organiseert een horecabeurs voor alle ondernemers van Ameland. Voor particuliere verhuurders, winkeliers, verenigingen en iedereen die belangstellend is. Er zijn leveranciers van diverse producten, diensten en apparatuur aanwezig en er is ruimte om te netwerken.

Lees meer

HorecaEvenTT

www.horecaeventt.nl

Datum:5, 6, 7 februari 2018 Stand:volgt Locatie:TT Hall Assen

Dé vakbeurs van het Noorden voor horeca, grootkeuken en recreatie. De kracht van het HorecaEvenTT is beleven, zien, ruiken, proeven en horen. De beurs is hét ontmoetingsplatform voor Noord-Nederland.

Lees meer

Horeca en Recreatiebeurs Texel

www.horecaenrecreatiebeurstexel.nl

Datum:maart 2018 Stand:volgt Locatie:volgt

De Horeca- en Recreatiebeurs op Texel is een groot jaarlijks evenement. Ruim 80 standhouders proberen bezoekers te verbazen met nieuwe producten en/of apparatuur. Bezoekers krijgen ook de kans om te proeven. Diverse standhouders zullen bezoekers kennis laten maken met hun nieuwste snacks of etenswaren. Er is ook muzikaal entertainment van Texelse bodem. Dit maakt het evenement niet alleen erg gezellig, het laat de bezoeker ook ervaren wat Texel te bieden heeft op muzikaal gebied.

Lees meer

BBB Maastricht

www.bbbmaastricht.nl

Datum:9 t/m 11 oktober 2017 Stand:Volgt Locatie:Mecc Maastricht

De BBB Maastricht, more horeca success, staat in het teken van proef, ruik, kijk en ervaar. De BBB heeft zich in ruim 60 jaar ontwikkeld tot de belangrijkste beurs voor de horeca in de Euregio. Kom ontdekken in vier werelden vol beleving!
 

Lees meer
Bezoek Kolibrie op tal van Horecabeurzen
Als u onze website gebruikt, krijgt u van ons cookiesSluiten