Home    /    Over ons    /    Events    /    Beurzen

Bezoek Kolibrie op tal van Horecabeurzen

Kolibrie staat jaarlijks op verschillende horecabeurzen in Nederland. Graag maken wij tijdens deze beurzen een praatje met onze relaties en andere horecaondernemers over wat hen bezighoudt en drijft en hoe wij hen daarin zouden kunnen ondersteunen.

Onderstaand treft u een overzicht aan van de beurzen waar Kolibrie aanwezig is. Wij bieden u daarnaast de mogelijkheid om als relatie van Kolibrie toegangskaarten aan te vragen.

Gastvrij Rotterdam

www.gastvrij-rotterdam.nl

Datum:17 t/m 19 sept. 2018 Stand:KHN-stand Locatie:Rotterdam Ahoy

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals (uit het midden- en hoogsegment) en biedt aan ruim 10.000 ondernemers en managers uit de branche een hoogstaand gastronomisch platform met een compleet aanbod producten en diensten voor de eigen bedrijfsvoering. 

Lees meer

BBB Maastricht

www.bbbmaastricht.nl

Datum:8 t/m 10 oktober 2018 Stand:KHN-stand Locatie:Mecc Maastricht

De BBB Maastricht, more horeca success, staat in het teken van proef, ruik, kijk en ervaar. De BBB heeft zich in ruim 60 jaar ontwikkeld tot de belangrijkste beurs voor de horeca in de Euregio. Kom ontdekken in vier werelden vol beleving!
 

Lees meer

HORECAVA

www.horecava.nl

Datum:7 t/m 10 januari 2019 Stand:NIEUW: 11.430 Locatie:Amsterdam RAI

De Horecava is dé ontmoetingsplaats voor de professionals in de foodservice industrie. Gedurende 4 dagen kunt u volop netwerken, ideeën uitwisselen en zaken doen. Horecava biedt een compleet aanbod van bedrijven, productnieuws en activiteiten, waarbij beleving centraal staat. Wij begroeten u in 2019 graag in een andere hal: HAL 11, standnummer: 11.430.

Lees meer
Bezoek Kolibrie op tal van Horecabeurzen
Als u onze website gebruikt, krijgt u van ons cookiesSluiten