/  Infographics  /  Checklist voor de inzet van oproep- of seizoenscontracten

Checklist voor de inzet van oproep- of seizoenscontracten

Als ondernemer wil je optimaal flexibel zijn met het inzetten van je personeel, je hebt immers te maken met veel piek-en dalmomenten. In onzekere tijden als deze wordt het belang van flexibiliteit alleen nog maar duidelijker. Horeca- en recreatiebedrijven worden dan ook gekenmerkt door een wisselend personeelsbestand waarin flexibiliteit een vereiste is. Om zo flexibel mogelijk te zijn kun je tijdelijke krachten in dienst te nemen op basis van een oproepcontract of seizoenscontract. We hebben de belangrijkste kenmerken en regels op een rijtje gezet.

Door invullen van dit formulier ga je akkoord met gebruik van jouw gegevens door Kolibrie (zie privacy statement).

Graag direct meer informatie?

Bel onze salesadviseur
Hetty Kooijmans

Hetty Kooijmans - Oostelbos

Teamleider commerciƫle binnendienst

Telefoonummer

Cookies

Om je beter te helpen gebruiken wij cookies. Naast de functionele cookies, waardoor de website goed werkt, plaatsen wij ook analytische cookies.

Tevens plaatsen wij marketing cookies waardoor wij en derde partijen jouw internetgedrag kunnen volgen. Meer weten? Lees hier alles over de cookies.

Wil je een optimale website gebruiken, dan is het nodig alle cookies te accepteren. Dat doe je door op "akkoord" te klikken. Indien je kiest voor weigeren, plaatsen wij alleen de functionele en analytische cookies!

Akkoord