Home    /    Over ons    /    Events    /    Horeca is topsport

Horeca is topsport!

Een gezonde leider die lekker in zijn vel zit, een fitte en actieve instelling en uitstraling heeft én een voorbeeld is voor de rest van het team, dat is waar een succesvol bedrijf mee begint. Kolibrie gelooft dat organisaties met fitte ondernemers en medewerkers beter presteren en op de langere termijn succesvoller zijn!

Wij hebben daarom, samen met KHN en Lenting en Partners, een sportief platform opgericht, bestaande uit een aantal hardloopwedstrijden. Daarnaast zijn wij Tourvriend van de Tour Culinair. Niet alleen het gezonde aspect is hierbij van belang. Horeca is topsport vormt ook de uitgelezen kans om netwerken te vergroten en kennis uit te wisselen met collega’s.

Golden Tenloop Delft

Datum:Mei 2019 Afstand:5 of 10 km Locatie:Delft

Een mooie hardloopwedstrijd met meer dan 4200 deelnemers in Delft! Wij dagen horeca ondernemers uit om mee te lopen met hun eigen team en er samen een mooie run van te maken. Kolibrie is sponsor van deze horecateams.

Meer informatie

Tilburg Ten Miles

Datum:Zondag 2 september Afstand:10 km of 10 EM Locatie:Tilburg

Loop mee met het fanatieke team van Stichting Gijsje Eigenwijsje tijdens de Tilburg Ten Miles. Loop met meer dan 10.000 deelnemers dwars door Tilburg langs de vele enthousiaste supporters. Sporten, plezier en netwerken staan deze dag centraal.

Meer informatie

Tour Culinair

Tour 1: 22 april

Tour 2: 24 en 25 juni

Tour 3: 30 september

Tour Culinair is een fietsend netwerk van ruim 50 ondernemers, bestuurders, adviseurs en journalisten uit horeca en toerisme. Jaarlijks organiseert deze stichting 3 tochten voor Tourvrienden uit het gehele land.

Meer informatie
Als u onze website gebruikt, krijgt u van ons cookiesSluiten