Kolibrie Horeca Payrolling
Info over Payrolling
Kolibrie online Login
  Nieuws
25 augustus 2016
Misset Horeca start met inspiratie-tours>
23 augustus 2016
Toeristenbelasting: ‘toerist en middenstand de dupe’>
23 augustus 2016
Verbied levend koken kreeften in horeca>
  Stelling
Het grootste compliment dat je een gast kunt geven is oprechte aandacht!

Stem 
Kolibrie Payroll Twitter
 
MVOCulibus

De payroll specialist voor de horeca.

Kolibrie Horeca Payrolling - het gebouw van Kolibrie payroll

Kolibrie is sinds 1994 marktleider op het gebied van payroll voor de horecabranche en onderscheidt zich door maximale flexibiliteit, vrijblijvendheid, openheid en eerlijkheid!

Bij Kolibrie komt u dus nooit voor verrassingen te staan, zijn er geen kleine lettertjes of addertjes onder het gras en weet u, in combinatie met onze scherpe all-in tarieven, daarom op elk moment exact hoe uw loonkosten zich verhouden tot uw omzet. Kolibrie is landelijk vertegenwoordigd, er is dus altijd iemand bij u in de buurt!

Concentratie op horeca payroll
Door onze payrollservices volledig te concentreren op de horecabranche weten wij als geen ander wat u als ondernemer boeit, bezielt en bindt. Inmiddels verloont Kolibrie zo'n ruim 30.000 horecamedewerkers.

Koninklijke Horeca Nederland
Kolibrie is NEN-gecertificeerd en officieel partner van Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Kolibrie neemt haar positie als marktleider zeer serieus en ziet de samenwerking met KHN dan ook als een bevestiging van haar betrouwbaarheid. 

Wetswijzigingen
Kolibrie neemt als juridisch werkgever ook het handelen naar CAO en wetgeving van u over. Er komen weer een aantal aanzienlijke wetswijzigingen aan en er zijn zelfs al wijzigingen doorgevoerd, die verregaande consequenties hebben voor het werkgeverschap. Wij nemen u de zorgen rondom de nieuwe wet-en regelgeving volledig uit handen.

Wet Werk en Zekerheid
De nieuwe Wet Werk en Zekerheid (WWZ) brengt een groot aantal veranderingen, op het gebied van ontslag en flexibel personeel, teweeg. Denk hierbij o.a. aan de transitievergoeding.
Er zijn in de payroll-en uitzendsector diverse mogelijkheden om negatief af te wijken in de arbeidsvoorwaarden van medewerkers, denk hierbij aan uitzendbeding en uitsluiting van loondoorbetaling. Kolibrie maakt hier geen gebruik van! De nieuwe WWZ is dan ook bedoeld om de rechtspositie van o.a. payrollmedewerkers te versterken. Een hele goede zaak vindt Kolibrie.

Arbeidsvoorwaarden medewerkers
Bij Kolibrie zijn uw medewerkers net zo belangrijk als u en daardoor is onze visie goede arbeidsvoorwaarden voor de medewerkers te creëren. Als wij goed zijn voor uw medewerkers, dan zijn zij goed voor u! Lees verder...

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Kolibrie heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Daarom zijn wij vriend en sponsor van de Culibus, een stichting die kinderen leert dat gezonde voeding belangrijk is. Daarnaast is Kolibrie voortdurend bezig om haar payroll dienstverlening en processen zo te ontwikkelen dat deze aansluiten bij haar doelstelling om duurzaam te ondernemen. Lees verder...

Digitalisering inschrijfproces
Kolibrie heeft als doelstelling haar dienstverlening voortdurend te optimaliseren. Kolibrie is dan ook de eerste payrollorganisatie in Nederland die het mogelijk maakt dat medewerkers hun arbeidsovereenkomst digitaal kunnen ondertekenen. Daarmee verloopt de inschrijving van medewerkers 100% digitaal. Daardoor wordt niet alleen de verwerkingstijd van de inschrijving verkort maar ook het milieu aanzienlijk minder belast, wat aansluit bij de doelstelling van Kolibrie om duurzaam te ondernemen.

Kolibrie Full Service 
En met Kolibrie Full Service hebben we, door gebruik te maken van onze kwantiteit, voor u ook op andere vlakken zeer interessante voordelen kunnen bedingen.  Denkt u hierbij aan scherpe exclusieve prijsafspraken op het gebied van loontechnische diensten en verzekeringen. Ontzorg uzelf met onze payroll services en richt u als ondernemer op de zaken die echt belangrijk zijn.

 

Kolibrie Horeca Payrolling

Charles Stulemeijerweg 5
5026 RS Tilburg

T: 013 549 91 00 (helpdesk)
T: 013 549 91 11 (sales)


Disclaimer
Sitemap
Kolibrie is officieel partner van
Klik op de link voor direct meer informatie over Full Service onze rol als Horeca specialist of Loonadministratie

inschrijven